Zdravá proteinová zmrzlina

BLOG PŘESUNUT NA NOVOU STRÁNKU - https://fitwithpetra.cz/



Těším se na vás tam :)

Komentáře

  1. Často jí dělají v banánem, ale ten já nemusím. Takže určitě vyzkouším tip s jablečným pyrém! :) Recept vypadá parádně, já mám radši měkčí zmzky :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě právě s banánem taky tolik nejela. Tenhle recept je super, že se dá snadno obmenit :)

      Vymazat
  2. Doporučuji šlehat min 5 minut mixerem, aby byl fakt nadýchaný, mnohem lepe se pak jí i když je zmrzlý

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo tak to určitě zkusím, díky za tip. Teď se bude zmrzlá hodit, jak se opět oteplilo :)

      Vymazat
  3. Banán s arašídovým máslem je top kombinace už sama o sobě😁.

    Takhle s tvarohem mě to asi nenapadlo, tak se na to mrknu. Zrovna mám doma udělaný domací zmrzliny, ale zásoby se krátí.

    Jinak je pravda, jak holky píší, že je lepší to mixovat. I když to třeba jednou zmrzne, tak to nechat povolit a ty krystalky rozsekat. Je to pak měkčí a víc "zmrzlinovitý". Ale to zase záleží na preferencích. Někomu to stačí dát roztát😁.

    Verča ze Ztracena v Praze ║ 23 zajímavostí za měsíc červen

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Arašídove máslo s čímkoliv je pro mě top :D diky za tip, určitě zkusím

      Vymazat
  4. Mňamky, hneď by som si dala! Milujem zmrzlinu! ♥ ✿

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
  5. Super tip! :) Já třeba občas dělávám, že si zamrazím banán a ten pak rozmixuji ještě s dalším ovocem nebo tvarohem a jogurtem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jenom takhle s banánem a ovoce budu muset taky vyzkoušet, děkuji za tip :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky